Направи кариера во Германија!

 

Kinderphysiotherapeutin Geerke van Arragon-Ziegler

Ти си физиотерапевт и имаш желба да работиш во Германија?
Срдечно добредојдовте!

Ние не сме агенција за посредување, туку приватна пракса во Баварија. Бараме мотивирани физиотерапевти од Македонија кои сакаат да живеат и работат во Германија. Кај нас ќе работиш со одличен тим од физиотерапевти, ќе добиеш иста плата како германските терапевти и ние ќе ти помогнеме да се квалифицираш подобро. Дали имаш интерес? Тогаш се јави кај нас, сакаме да те запознаеме!

Geerke van Arragon-Ziegler

Сопственичка на Физиопоинт Марктхајденфе

Сакаш да знаеш колку можеш да заработиш кај нас?

Кликни на копчето и одговори неколку прашања. Потоа ќе дознаеш колку пари можеш да заработиш и кои предности имаш ако работиш кај нас.

Сакаш да дознаеш повеќе за можностите? Јави се кај нас!

  Step 2

  Step 3

  Фотографија

  Ние ти помагаме:

  За да можеш да работиш како физиотерапевт во Германија, твоето образование мора да биде „признато“. Ние те поддржуваме и ги поднесуваме сите барања за тоа во Германија. Ти остануваш во Македонија додека признавањето не успее. Кога доаѓаш во Германија, можеш одма да работиш кај нас и одма да заработуваш пари. Се разбира, ќе те поддржиме и во наоѓањето на стан.

  Тоа треба да го направиш:

  1.) Прати ни твојата апликација преку овој контакт формулар.
  2.) Кога ќе ти понудиме работно место, ќе ни требаат важни документи од тебе, како дипломата и уверенијата. (Ќе добиеш листа од нас)
  3.) Мораш да почнеш да учиш германски јазик!